Eticat

Recuperem sobirania financera. Nou BANC ÈTIC, COOPERATIU i EUROPEU, amb seu legal a Lituània.

CONTACTA amb la Cooperativa ETICAT, Sccl


Nom (requerit): 
Ciutat:  
Comarca: 
E-mail (requerit): 
Telèfon: 
Comentaris:

Accepto els termes * requerit
He llegit i acceptat la Política de privacitat

* CLAUSULADO LOPD ART. 5 En compliment amb la Ley 15/1999, de 13 de decembre, , de protecció de dades de caràcter personal, s'informa de que les dades personales facilitades per vostè, seràn tractades en un fitxer degudament registrat en el "Registro General de la Agencia Española de Protección de datos" del que n'és responsable Joan Olivé, amb la finalitat d'atendre la present relació i el titular de les dades consent de forma expresa, ser informat de productes i serveis del titular de la web. Així mateix, informem de que totes les dades seràn tractades amb la mateixa confidencialitat i d'acord amb la normativa vigent en materia de protecció de dades personals. Si ho destija, pot accedir, rectificar, cancelar i oposar-se al tractament de les esmentades dades mitjançant escrit adreçat a Joan Olivé, amb domicili a Pl. De l'Oli, 12 43800 – Valls (Alt Camp)

VÍDEO: Joan Olivé i Mallafrè.

Discurs inicial de l'itinerati cap al nou BANC ÈTIC, COOPERATIU I EUROPEU que s'ha iniciat a Montserrat, el 8 de febrer del 2020

VÍDEO: Goran Jeras, gerent de la cooperativa croata "Zadruga za Eticno Financiranje"

Explicant a Montserrat fins on ja tenen desenvolupat, des de Zàgreb el nouBANC ÈTIC, COOPERATIU I EUROPEU

VÍDEO: Adrià Alsina i Leal, responsable de comunicació del Banc Ètic, Cooperatiu i Europeu.

Adrià Alsina aporta una gran experiència en comunicació, desenvolupada en bancs públics internacionals

VÍDEO: Jordi Vidiella i Amposta, activista social de les Terres de l'Ebre"

Promotor de la iniciativa Huracà Econòmic, participant al "Banc of the Commons" i treballant per millorar les condicions de vida a les Terres de l'Ebre.

VÍDEO: Workshop in Montserrat: Discussing the mission, vision and values of the new Ethic, Cooperative and European Bank with legal seat in Lithuania

VÍDEO: Resum grfic de la trobada a Montserrat.

Resum d'imatges de la trobada feta el dia 8 de febrer del 2020 a Montserrat.

Vídeo de la presentació de l'Associació per a la nova Caixa Catalana Cooperativa de Crèdit, el 18 de juny de 2015, amb els professors Cabasés, Sanchís i Campos.